Acceso Área Privada
Usuario o contraseña no válidos.
La contraseña tiene en cuenta las minúsculas y las mayúsculas.

Tanca
eslogan
ombra

Gob Menorca

Recomendar Imprimir
Captcha image

Descripción técnica de la empresa

Sector: Otros

Territorio: Associació Leader Illa de Menorca

Número de trabajadores: 13

Datos de contacto:

Camí des Castell, 53

07702 - Maó

Tel. 971 35 07 62 / Fax.

localizar en Google Maps

DESCRIPCIÓ DE L'EMPRESA

 

El GOB promou la defensa dels valors ambientals i l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa a les Illes Balears.

El GOB és una entitat no lucrativa que treballa a les Illes Balears. La secció insular de Menorca es va crear el 1977 i ha aconseguit una important implantació social. El seu objectiu bàsic és ajudar a la conservació dels valors ambientals a partir de fer més compatibles les activitats humanes i la natura.

És una institució independent des del punt de vista polític i econòmic. La seva aposta és participar des de l'àmbit de la societat civil per tal de reforçar la democràcia i exercir el dret de les persones a opinar i a prendre part en aquells aspectes relacionats amb la temàtica ambiental. En aquest sentit, es realitzen tasques de seguiment de les problemàtiques i s'incentiva la construcció d'alternatives viables.

L'associació procura mantenir un finançament molt diversificat, a fi que mai es puguin condicionar els seus posicionaments. Les fonts habituals d'ingressos són l'aportació de quotes d'associats, els donatius, la comercialització de productes divulgatius i la prestació de serveis dedicats al medi ambient.

El GOB és una entitat declarada d'Utilitat Pública. Ha rebut diversos reconeixements com el Premi Internacional DRV de 1990, el Premi Internacional TUI de 1996/97, el Premi Nacional de Medi Ambient de 1997, la Medalla d'or de les Illes Balears de 2002, o el Premio Fundación BBVA a las actuaciones en conservación de la Biodiversidad de 2007.

 

PRINCIPALS ACTUACIONS DE RSE

 

Gestió empresarial
- Incorporar les mesures de RSE dins les seves publicacions d’avaluació, procediments, etc.
- Realització de la memòria de sostenibilitat.
Gestió mediambiental
- Establir una sistemàtica de control del consum de l’aigua
- Establir una sistemàtica de control dels residus que es generen.
Gestió Social
- Formalitzar un pla de formació.
- Formalitzar un pla d’igualtat

 
<< Volver al listado
contacto
ombra

Gestión Sostenible Rural Copyright © 2010