Acceso Área Privada
Usuario o contraseña no válidos.
La contraseña tiene en cuenta las minúsculas y las mayúsculas.

Tanca
eslogan
ombra

La Manreana SL

Recomendar Imprimir
Captcha image

Descripción técnica de la empresa

Sector: Otros

Territorio: CGDT (Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori)

Número de trabajadores: 5

Datos de contacto:

Mas Sant Jordi, afores

25430 - Juneda (Les Garrigues)

Tel. 973 150650 / Fax.

localizar en Google Maps

DESCRIPCIÓ DE L'EMPRESA

 

La Manreana és una empresa que organitza, promou i executa programes en el marc de l’ensenyament, la formació i l’oci. També realitzen estudis i assessoraments a institucions i empreses en l’àmbit de l’educació ambiental i de l’activitat agrària. Compten amb unes instal•lacions amb allotjament per a 130 persones, una granja amb diferents animals, un hivernacle, un hort, pistes poliesportives i sales-taller. Organitzen colònies d’estiu i ofereixen llogar les instal•lacions per a estades turístiques i esdeveniments varis.

 

PRINCIPALS ACTUACIONS DE RSE

 

• Definir i redactar el pla estratègic de l’empresa on es defineixin els objectius a curt i llarg termini de les diferents activitats i les prioritats que s’estableixin.
• Redactar una política ambiental, establint l’estratègia de l’empresa, analitzant la situació de partida i els objectius a curt i llarg termini, els nivells de sensibilització ambiental dels grups d’interès. Informar sobre aquesta política ambiental a clients i proveïdors.
• Integrar i sistematitzar les dades de consums energètics i aigua i establir objectius de millora de l’estalvi
• Definir una política de compres que estableixi els criteris de selecció de proveïdors de matèries primeres i serveis, i establir una llista de proveïdors, actuals i potencials.
• Establir un calendari de reunions periòdiques, aixecar actes de les reunions i establir els canals de participació adequats com una bústia de suggeriments anònims
• Establir mecanismes per a l’avaluació de la satisfacció dels treballadors.

 

www.lamanreana.com

 
<< Volver al listado
contacto
ombra

Gestión Sostenible Rural Copyright © 2010